середу, 8 вересня 2021 р.

Haiku Deck - онлайн сервіс для створення презентацій
Цінителям мінімалізму сюди! Haiku Deck — це максимально спрощений ресурс для швидкого створення барвистих презентацій. Що стосується інтерфейсу і юзабіліті, то сервіс побудований просто ідеально — у вас не піде жодної зайвої хвилини на знайомство з ним. Ви запускаєте редактор і відразу ж починаєте вставляти свої заголовки, зображення і тексти на слайди. Ніяких проблем! Користувачі, які звикли робити презентації в PowerPoint, відчувають повне полегшення, коли запускають Haiku Deck.
З його допомогою дуже просто оформити слайди для онлайн-виступу. Головна концепція — стиль мінімалізм (мінімум інформації на слайді). Тут не вийде задіяти складний графік, музику або відео. Сервіс дозволяє створювати презентації формату «картинка + текст», чого часто буває цілком достатньо для тьюторів та ведучих онлайн-заходів.
Незважаючи на всю свою простоту і обмежені можливості, безкоштовна версія Haiku Deck надає всі необхідні функції, включаючи вибір тем оформлення, фонові зображення, якісні шаблони, різні типи заголовків, вставку тексту, графіків і діаграм.